31 Ağustos 2017 Perşembe 10:36
Teröristlerce Yola Tuzaklanan Patlayıcı İnfilak Ettirildi

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca yola önceden döşenen El Yapımı Patlayıcı (EYP) askeri aracın geçişinin ardından infilak ettirildi.

Alınan bilgiye göre, Adıyaman-Çelikhan karayolunun 15. kilometresinde PKK'lı teröristler tarafından yol kenarına önceden döşenen EYP, askeri aracın geçişinin ardından patlatıldı.

Can kaybının yaşanmadığı olaydan sonra bölgeye sevk edilen askeri birlikler, arama tarama faaliyetlerine başladı.

İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy da olay mahallinde incelemede bulundu.

Valilik açıklaması

Adıyaman Valiliğinden konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Adıyaman-Çelikhan Karayolu'nun Ormaniçi ve Palanlı köyü mevkisinde yol kenarına döşendiği ve el yapımı olduğu anlaşılan patlayıcının zırhlı aracın geçtiği sırada, bölücü terör örgütü PKK/PYD mensupları tarafından uzaktan kumandayla patlatıldığı belirtildi.

Patlama sırasında can kaybı ve herhangi bir hasarın yaşanmadığı kaydedilen açıklamada, "Teröristlerin yakalanması için güvenlik kuvvetlerimizce geniş çaplı operasyon başlatılmış oluş, gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir." ifadeleri kullanıldı.

 

Son Güncelleme: 31.08.2017 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.