28 Temmuz 2016 Perşembe 17:18
Teşekkür Ziyareti

 Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, ilçe ve belde belediye başkanları ile Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde sergilediği tavır nedeniyle Vali Seddar Yavuz'u ziyaret etti.

Başkan Asya, hain darbe girişiminin ardından bütün vatandaşlarla cadde, sokak ve meydanlarda gereken tepkiyi verdiklerini söyledi.

Asya, "Halen milli irade nöbetlerimizi sürdürüyoruz. Bu sürecin başından beri halkın yanında olan ve her türlü desteği veren Valimize, teşekkür ziyaretinde bulunduk. Gerçek bir devlet adamı örneği sergileyen Valimize müteşekkiriz. En sıkıntılı dönemde de soğukkanlılığından taviz vermeden yerel yöneticiler olarak bizlerle koordineli çalışarak gerekeni yapmıştır. Bu davranışı ile halkımızın da gönlüne taht kuran Vali Yavuz'la bu memlekete hizmet etmenin gayretinde olacağız." dedi.

15 Temmuz'un bir yanıyla tarihe kara bir leke olarak gireceğini, diğer yandan halkın zaferi olarak da altın harflerle yazılacağını belirten Asya, şunları kaydetti:

"Çünkü bu halk o gece fikrini zikrini, ideolojisini bir yana bırakarak tek yürek olmuş ve bu ülkesinin bağımsızlığı için hainlerin tanklarının karşısına dikilmiştir. Bu dik duruş sayesinde milletimiz, hain darbecilere darbe yapmıştır. Bu direniş darbecilerin yanı sıra dünya ülkelerine de korku salmıştır. Çünkü bu millet korkusuzca davranarak tarihte bir ilke imza atmıştır. Kendi yerelimizde gösterdiğimiz tepki ile halkların kardeşliğini de en iyi şekilde sergilemiş olduk. Bu anlamda günlerce alanlara çıkarak tekbir sesleri ile ortalığı inleten Muş halkına sonsuz şükranlarımı iletiyorum."

Başkan Asya ve beraberindekiler Jandarma Alay Komutanı İsmail Şahin’i, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Sönmez'i ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Bayram Ercan ve sendika temsilcilerini de ziyaret etti.
 

Son Güncelleme: 12.11.2016 19:57
Anahtar Kelimeler:
Muş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.