13 Nisan 2016 Çarşamba 12:43
Toprak Damlı Evde Göçük: 3 Ölü, 4 Yaralı

Erzurum'un Tekman ilçesinde, toprak damlı evde meydana gelen göçükte 3 çocuk hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Kayaboğazı köyündeki Turan Kaçtı'ya ait toprak damlı evde, gece saatlerinde sağanak nedeniyle göçük meydana geldi.

Kaçtı ailesinin çocuklarının bulunduğu odanın çökmesi sonucu enkaz altında kalan 40 günlük bebek Gülsüm ve 3 yaşındaki Ramazan ile 5 yaşındaki Ayetullah Kaçtı hayatını kaybetti. Olayda aile fertlerinden 4 kişi de yaralandı.

- "Aileye konteyner ev kurulacak"

Tekman Kaymakamı Lütfullah Ün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı Kayaboğazı köyünde gece saatlerinde toprak damlı evde göçük meydana geldiğini söyledi.

Göçüğün, çocukların yattığı odada meydana geldiğini ifade eden Ün, "Çocuklardan 3'ü olay yerinde hayatını kaybetti, aile fertlerinden 4 kişi ise yaralandı. Yaralıların durumu iyi. Aileye barınma imkanı sağlayacak şekilde konteyner ev oluşturacağız. Konteyner ev bugün kurulacak. Kaymakamlık ve Erzurum Valiliği olarak ailenin barınma sorununu çözdük."

Son Güncelleme: 13.04.2016 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.