08 Temmuz 2015 Çarşamba 23:12
Torku Konyaspor yeni sezon hazırlıkları

ERZURUM  -  Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor'un, yeni sezon kamp çalışmaları Erzurum'da başladı.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki yeşil-beyazlı ekip, ilk antrenmanını Palandöken ilçesindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde gerçekleştirdi. 

Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren idmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin adından gruplara ayrılarak 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı.

Teknik direktör Aykut Kocaman, yaptığı açıklamada, lige hazırlanmak için bu sezon Erzurum'u seçtiklerini, kampın kendilerine faydalı olmasını umduğunu söyledi. 

Ramazan Bayramı'na kadar burada kalacaklarını aktaran Kocaman, "Yaklaşık 11 günlük bir kamp dönemimiz olacak. Kampın ardından iki gün izin verdikten sonra takımımıza, Avusturya'ya geçeceğiz. Orada da şuan için 4 hazırlık karşılaşması yapıp hem gücümüzü tartmak, hem de hatalarımızı ve eksiklerimizi görmek istiyoruz. Gelecekte ne yapabiliriz en azından onu bir kestirmek adına hazırlıklarımızı Avusturya ile beraber tamamladıktan sonra yurda dönüp, lige hazır olmaya çalışacağız" diye konuştu.

 

- Transfer durumu

Yeni sezon öncesi takımdan ayrılanlar olduğu gibi yeni oyuncuların ekibe dahil edildiğini belirten Kocaman, şöyle devam etti:

"Geçen seneki takımımızın üzerine koyduğumuzu söylersek, takviye olarak yapabildiğimizi söylersek yanlış olur. Henüz uzun bir süreç var. İnce eleyip sık dokuyarak, tekrar tekrar oyuncuları gözden geçirerek takviye anlamında birkaç oyuncu daha takımımıza katmak istiyoruz. Yabancı kuralı konusunda da niyetim kullanma yönünde değil. Bunu yine 7,8,9 civarında tutmaya, takımdaki o dengeyi korumaya çalışmak. Bakalım ne kadar başaracağız."

 

- "Geçen sezondan daha başarılı olmak istiyoruz" 

Bu sezonda ligde daha yukarıda olmayı arzuladıklarını anlatan Kocaman, kendileri için en önemli konunun geçen sezonun üzerine çıkmayı başarabilmek olduğunu vurguladı.

Kocaman, "Bir adım, bir puan, bir  gol daha, bir tane daha az yiyerek. Bunu örneklemek için söylüyorum. Bir adım daha üstüne çıkabilmek. Aynı zamanda bunu hedeflerken, bunu düşünürken de takımı görmek, 'nerede bıraktık, şu an neredeyiz, ayrılanların ne gibi etkisi oldu, gelenlerin ne gibi katkısı olacak' bunları gözlemleyip, ondan sonra daha mantıklı, daha doğru hedefler belirlemek amacındayız" ifadelerini kullandı

Son Güncelleme: 08.07.2015 23:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.