09 Mayıs 2015 Cumartesi 17:25
Trafik Haftası

ERZURUM  - İspir Emniyet Amirliği trafik ekipleri, Trafik Haftası kapsamında ilçe çıkışında araçları durdurarak, trafik kuralları konusunda sürücüleri uyardı.

Öğrencilerle gerçekleştirilen uygulamada sürücülere çikolata ve kolonya ikram edildi, araçlara kurdele takıldı.

Sürücülere eğitici broşürler dağıtılarak, hız kuralları, emniyet kemeri takma zorunluluğu, araç kullanırken cep telefonu kullanılmaması, ön koltuğa çocukların oturtulmaması ve çeşitli trafik konuları ile ilgili uyarılarda bulunuldu.

İlçe Emniyet Amiri Mustafa Dutak, yaptığı açıklamada, trafiğin vatandaşların birbirlerine saygı göstereceği en önemli ortam olduğunu belirterek, amaçlarının trafik kurallarına uyma konusunda, geleceğin bireyleri olan çocukları görevlendirerek onların bilinçli bireyler olarak yetişmesini sağlamak olduğunu ifade etti.

Son Güncelleme: 09.05.2015 17:25
Anahtar Kelimeler:
Trafik Haftası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.