04 Temmuz 2015 Cumartesi 16:36
TÜBİTAK öğrencilerinden Rektör Koçak'a ziyaret

Atatürk Üniversitesi Rektörü Hikmet Koçak, TÜBİTAK Kimya Olimpiyatları Türk Milli Takımı öğrencilerini makamında kabul etti.

Koçak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TÜBİTAK Kimya Olimpiyatları Türk Milli Takımı öğrencilerine, bilim adamı olma yolunda attıkları bu adımlarda, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Türk Milli Takımı öğrencilerinin TÜBİTAK BİDEB birimleri tarafından Azerbaycan'ın Bakü kentinde 20-29 Temmuz'da düzenlenecek 47. Uluslararası Kimya Olimpiyatları'nda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğini inandığını ifade eden Koçak, "Dualarımız ve yüreğimizle yanınızdayız. Sizleri Atatürk Üniversitesi'nde görmek isteriz. Çünkü geleceğin bilim adamlarını yetiştirmekten gurur duyarız" diye konuştu.

Verdiği destekten dolayı Rektör Koçak'a teşekkür eden öğrenciler, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Son Güncelleme: 04.07.2015 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.