03 Haziran 2015 Çarşamba 20:47
TÜİK, öğrencilere istatistik bilimi anlattı

TÜİK Erzurum Bölge Müdürlüğü tarafından Erzurum Lisesi öğrencilerine "İstatistik ve İstatistiğin Hayatımızdaki Önemi" isimli bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Erzurum Lisesi Konferans Salonunda TÜİK Erzurum Bölge Müdürü Ahmet Gür'ün konuşmasıyla başlayan toplantı, grup sorumlusu İbrahim Yıldırım tarafından yapılan istatistik biliminin tanımı, önemi ve kullanıldığı alanlar, TÜİK'nin dünü ve bugünü hakkındaki sunumuyla devam etti. 

Sunumda öğrencilere istatistik tarihi, istatistiğin günümüz ve gelecekteki yeri ve önemi, istatistik bölümü mezunlarının iş sahaları ile TÜİK'te hangi çalışmaların yapıldığı ve kurumun işleyişi hakkında bilgiler anlatıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan'ın da katıldığı toplantıda, eğitim memnuniyet anketi yapılarak öğrencilerin memnuniyet düzeyi öğrenildi.

Son Güncelleme: 03.06.2015 20:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.