15 Temmuz 2017 Cumartesi 14:59
Tunceli'de 15 Temmuz şehitleri anısına 250 fidan dikildi

Tunceli Valisi Tuncay Sonel, AK Parti Tunceli İl Başkanlığı tarafından 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen etkinliğe katılarak fidan dikti.

Tunceli Devlet Hastanesi bahçesinde düzenlenen etkinlikte gazetecilere açıklamada bulunan Vali Sonel, bugün ülke genelinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde 15 Temmuza ilişkin çeşitli etkinlikler yapıldığını belirtti.

Tunceli'de 15 Temmuz etkinliklerinin 11 Temmuz Salı günü başladığını ve bu kapsamda şehitlerin kabirlerini ve ailelerini ziyaret ettiklerini dile getiren Sonel, şunları kaydetti:

"Bugün de etkinlikler kapsamında AK Parti İl Başkanımızın yapmış olduğu 250 şehidimiz adında fidan dikme etkinliğine katıldık. Hep beraberiz burada Tunceli ailesi olarak. Bu vesileyle biz geçen yıl bugünlerde hakikaten hepimizi üzen hain darbe girişimi 15 Temmuz'u lanetliyoruz ve şehitlerimize, kahraman gazilerimize rahmet ve şifalar diliyoruz. Rabbim her zaman ifade ediyorum vatanımızı, bayrağımızı, milletimizi, birlik ve beraberliğimiz bölmek isteyen hainlere fırsat vermesin."

Etkinliklerin devam ettiğini vurgulayan Sonel, tüm halkı yapılacak etkinliklere davet etti.

Fidan dikme etkinliğine, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Salih Karataş, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, Vali Yardımcıları Hasan Çiçek ve Selami Kaya, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur, AK Parti İl Başkanı Fatih Tek ile kurum müdürleri ve vatandaşlar da katıldı.

Son Güncelleme: 15.07.2017 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.