01 Temmuz 2017 Cumartesi 13:12
Tunceli'de Elektrik Kesintisi Yaşandı

Tunceli'nin Mazgirt ilçesinde enerji nakil hatlarında yapılacak bakım onarım çalışması nedeniyle bazı köy ve mahallelerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Fırat Elektrik Dağıtım AŞ Tunceli İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Mazgirt ilçesine bağlı Akdüven köyü ve bu köye bağlı Dedebağ, Bağın kaplıcaları ile özel verici istasyonları, Güleç ve Koyunuşağı köylerine 3 Haziran'da, Anıtçınar, Kuşaklı, Doğucak ile Yaşaroğlu köylerine 4 Haziran'da ve Kavaktepe ile Kızılkale köylerine ise 6 Haziran'da enerji nakil hatlarında uygulanacak bakım onarım çalışmaları nedeniyle elektrik verilemeyeceği ifade edildi.

Açıklamada, söz konusu çalışmaların 08.30 ila 16.30 saatlerinde uygulanacağı ve programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce çalışmanın tamamlanması halinde kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği kaydedildi.

Son Güncelleme: 01.07.2017 13:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.