03 Ocak 2017 Salı 17:13
Tunceli'de Hibe Desteklemeleri

 Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi kapsamında hazırlanan Bireysel Sulama Sistemleri için hibe başvuruları başladı.

Tunceli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Kapsamında Bireysel Sulama Sistemleri hibe başvurularının 1 Ocak itibariyle başladığı, 14 Şubat'ta sona ereceği belirtildi.

Başvuru sahiplerinin hazırladıkları dosyaları Tunceli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne teslim edebileceği ifade edilen açıklamada, tarla içi damla sulama sistemleri, tarla içi yağmurlama sulama sistemleri, tarla içi mikro yağmurlama sulama sistemleri, Lineer sistem, Center Pivot sistem veya Tamburlu sistem yağmurlama sulama makinesi alımı ve güneş enerjili sulama sistemi kurulmasına hibe desteği verileceği kaydedildi.

Başvuruda bulunmak isteyenlerin İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğünden detaylı bilgi alabilecekleri belirtildi.

Son Güncelleme: 03.01.2017 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.