28 Haziran 2017 Çarşamba 11:52
Tunceli'de Köy Yollarında Bakım Çalışmaları

Tunceli'de 2017 yatırım programı kapsamında planlamaya alınan köy yollarında bakım, onarım ve asfaltlama çalışmaları sürüyor.

Tunceli İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tunceli merkez ve ilçelerinde bu yıl planlanan tüm çalışmaların zamanında tamamlanması için çalıştıklarını belirtti.

Köy yollarındaki bakım onarım yanı sıra standardında artırılması ve vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamaması için ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Yıldırım, şunları söyledi:

"İlimiz genelinde köy yollarında planlama dahilinde yaptığımız çalışmalarımıza ek olarak yaz aylarında özellikle ziyaretçi akınına uğrayan inanç merkezlerinin yollarını da standardını artırmak için çalışıyoruz.

Bu doğrultuda özellikle yaz aylarında il dışından gelen vatandaşların uğrak yeri olan Düzgün Baba inanç merkezinin her iki yolunda bakım onarım çalışmasını tamamladık. Kısa sürede Düzgün Baba inanç merkezine ulaşım sağlayan iki yolda 13-14 kilometre 2. kat asfaltlama çalışmasına başlayacağız. Bir aksilik olmazsa kısa sürede asfalt çalışmasını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız."

 

Son Güncelleme: 28.06.2017 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.