04 Eylül 2015 Cuma 20:18
Tunceli'deki polis merkezine silahlı saldırı

 Tunceli Valiliğinden, terör örgütü mensuplarınca Şehit Nahit Bulut Polis Merkezine düzenlenen silahlı saldırıda, bir polis memurunun şehit olduğu, bir vatandaşın yaralandığı, çıkan çatışmada bir teröristin ölü, diğerinin ağır yaralı ele geçirildiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 11.00 sıralarında 2 bölücü terör örgütü mensubu tarafından Şehit Nahit Bulut Polis Merkezine el bombası ve uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunulduğu belirtildi.

Saldırıya güvenlik güçlerince anında karşılık verildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: 

"Saldırı esnasında bir polis memuru ve bir vatandaşımız ağır yaralı olarak, Tunceli Devlet Hastanesine kaldırılmış. Polis memuru, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olurken, yaralı vatandaşımızın tedavisine devam edilmektedir. Çatışmada saldırıyı düzenleyen teröristlerden biri ölü, diğeri ağır yaralı halde ele geçirildi." 

Açıklamada, saldırının ardından kentte geniş çaplı operasyon başlatıldığı vurgulandı.

Son Güncelleme: 04.09.2015 20:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.