26 Ağustos 2015 Çarşamba 18:42
Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Akay'dan Taşkesenligil'e ziyaret

ERZURUM  - Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Bülent Akay ile Teknik Kurul Başkanı Cüneyt Kozan, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü (GHSİM) Fuat Taşkesenligil'i ziyaret etti. 

Taşkesenligil, misafirlerinin onuruna Kazım Karabekir Stadı'nda yemek verdi.

Yemeğin ardından Kazım Karabekir Stadını gezen Akay, Erzurumluların böyle güzel ve modern tesislere sahip oldukları için gurur duymaları gerektiğini ifade etti.

Erzurum'un spora olan ilgisinin kendisini sevindirdiğini kaydeden Akay, "Fuat bey, bu stadın tribünlerinin birçok maçta dolduğunu söyledi. Bu, spor ve Erzurum adına çok sevindirici bir gelişme. 2011 Üniversiade'da spor tesislerinin dolduğuna zaten şahit olduk" diye konuştu.

Taşkesenligil de yaz boyunca stadın zeminine alttan ısıtma sistemi döşendiğini ve yenileme çalışmaları yapıldığını belirterek, "Buz Hokeyi Federasyonu Başkanımız Prof. Dr. Bülent Akay ile Teknik Kurul Başkanı Cüneyt Kozan'ın da moral yemeğimizi onurlandırması bizleri çok mutlu etti. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Akay'dan Taşkesenligil'e ziyaret

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Akay'dan Taşkesenligil'e ziyaret

Son Güncelleme: 26.08.2015 18:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.