26 Ekim 2015 Pazartesi 13:02
Tuşba Belediyesi, Alaköy Mahallesi'ndeki hizmetlerinin açılışını yaptı

  Tuşba BelediyesiAlaköy Mahallesi'ndeki hizmetlerinin açılışını yaptı.

Açılışa Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, AK Parti Van milletvekili adayı Ebubekir Kaçmaz, Alaköy mahalle sakinleri katıldı.

Kilit parke taşı, çocuk parkı ve oyun grupları, ağaçlandırma, yeşil alan, cami ve okul sahalarının düzenlenmesi çalışmalarının açılışında konuşan Başkan Özgökçe, yola çıkarken tek dertlerinin bunca yıldır bölgede gecikmiş hizmetler olduğunu ve bunun için verdikleri sözleri bir bir yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Özgökçe, şöyle konuştu:

"Muhabbet şehri Tuşba'yı öyle bir hale getireceğiz ki Allah nasip ederse, bölgede herkes 'Tuşba ilçesinde yaşamalıyız, Tuşbalı olmalı, Tuşba'nın ayrıcalıklarından yararlanmalıyız' diyecek. Başta Alaköyü Mahallemiz olmak üzere 67 mahallemizi öyle bir hale getireceğiz ki bunların İstanbul, Konya ve Ankara'daki mahallelerden farkı olmayacak. Bu amaçla yola çıktık. Daha işin başındayız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Tüm mahallemizin sokak, okul bahçeleri, cami ve taziye bahçeleri kilit parke taşıyla kaplandı. Allah'ın izniyle daha güzel hizmetlerimizi, tüm 67 mahallemizde süratle hayata geçireceğiz ve bu güzel memleketi yaşanır, huzurlu bir memleket haline getireceğiz."

Tuşba Belediyesi, Alaköy Mahallesi'ndeki hizmetlerinin açılışını yaptı

Tuşba Belediyesi, Alaköy Mahallesi'ndeki hizmetlerinin açılışını yaptı

Son Güncelleme: 26.10.2015 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.