07 Şubat 2016 Pazar 15:48
Tuşba'da Öğrencilere Yönelik Seminer Verildi

  Tuşba Belediyesi, öğrencilere yönelik "Verimlilik ve Etkili Ders Çalışma Yöntemleri" konulu seminer verdi.

Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, "Eğitime Tam Destek Projesi" kapsamında sömestri tatilinde düzenlediği eğitim kurslarına katılan öğrencilere yönelik "Verimlilik ve Etkili Ders Çalışma Yöntemleri" konulu seminer verdi.

Kalecik TOKİ Kadın ve Çocuk Eğitim Destek Merkezinde düzenlenen seminerde konuşan Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, öğrencilerin başarıya ulaşması için belediye olarak ellerinde gelen her türlü gayreti ve desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Kurdukları gençlik ve kadın destek merkezinin çok nezih bir ortama sahip olduğunu kaydeden Özgökçe, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın düzenleyeceği verimlilik temalı fikir ve kısa film konulu yarışmada dereceye girecek olan öğrencilere belediyesi olarak ayrıca ödül vereceklerini ifade etti.

Kısa film çekmek isteyen öğrencilere Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanlarının tecrübe ve ekipman desteği verebileceğini de aktaran Özgökçe, "Sevgili gençler, zamanı etkili bir şekilde kullanmak için mutlaka günlük programınızı düzenleyiniz. En kısa tarifle verimlilik, üretim sürecine girdileri ve bu sürecin sonunda elde edilen ürünler arasındaki ilişkiyi ifade etmektedir. İsraftan uzak, tüm kaynakları zamanında en iyi şekilde değerlendirerek üretmek demektir. Köklü kalkınmanın da bir göstergesi olan verimlilik, günümüzde kalite ile birlikte sunulan, rekabet ile birlikte düşünülen, bilgi teknolojisini devreye alan, çevreyi geliştirmeyi amaçlayan bir dünyayı da beraberinde getirmektedir. Bu nedenle verimlilik bir bilinç meselesidir. Bu bilinç toplumun her kesiminde, her ferdinde oluşturulmalı ve yaygınlaştırılmalıdır. Tuşba Belediyesi olarak bizler de ilgili kurum ve kuruluşlarla ortak çalışmalar yapabilmek, eğitim, bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda çeşitli etkinlikler düzenleyerek verimlilik bilincini kamuoyuna benimsetebilmek temel amacımızdır. Sevgili gençler, her biriniz anneniz ve babanızın gözünde ne kadar kıymetli iseniz, bizim için de o kadar kıymetli ve önemlisiniz. Bunu için sizlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmanız ve başarınızın artırılması için ne gerekliyse sizin için yapmaya kararlıyız. Kültürel, sosyal, bilimsel ve eğitim faaliyetleri yürütülecek alanlar oluşturup ayrıca sportif faaliyetler için güzel mekanlara kavuşturmanın gayreti içindeyiz" diye konuştu.

Öğrencilere seminer veren Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Nevzat Gün, Arzu Temur, uzmanları, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve çalışanlarına teşekkür eden Özgökçe, öğrencilere ise çeşitli hediyeler verdi.

Konuşmalar sonrası Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Nevzat Gün ve Arzu Temur, kısa filmler eşliğinde öğrencilere bilgiler aktardı.

Tuşba'da Öğrencilere Yönelik Seminer Verildi

Tuşba'da Öğrencilere Yönelik Seminer Verildi

Tuşba'da Öğrencilere Yönelik Seminer Verildi

Tuşba'da Öğrencilere Yönelik Seminer Verildi

Son Güncelleme: 07.02.2016 19:41
Anahtar Kelimeler:
VanSeminerTuşba Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.