02 Mart 2017 Perşembe 17:28
Tuzla Belediyesi'nden Kardeş Belediyeye Ziyaret

İstanbul'un Tuzla İlçe Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, beraberindeki heyetle Özalp ve Saray İlçe belediyelerini ziyaret etti.

Kardeş belediyeleri ziyaret etmek amaçlı Van'a gelen Yazıcı, havaalanında Özalp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Vardar ile Saray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Bayır tarafından karşılandı.

Buradan Özalp ile Saray belediyelerini ziyaret eden Yazıcı, ilçelerde incelemelerde bulundu. Heyet, Özalp ve Saray'da yapılacak projeler ve Tuzla Belediyesinin vereceği desteklerle ilgili toplantıya geçti.

Toplantının ardından ilçeleri gezen heyet, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Ziyarette Yazıcı'ya, Tuzla Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk, Serhan Kural, Mehmet Çelikel, Dr. Turgut Özcan, Fen İşleri Müdürü İsmail Çolak ve Destek Hizmetleri Müdürü Muammer Özdemir eşlik etti.

Son Güncelleme: 02.03.2017 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.