06 Nisan 2015 Pazartesi 16:27
UDAD'tan Vali Taşyapan'a ziyaret

VAN - Uluslararası Dezavantajlılar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (UDAD) Vali İbrahim Taşyapan'ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Kırgızistan Fahri Konsolosu Başkent Platformu Genel Başkanı ve UDAD Onursal Başkanı Dr. Mustafa Kurt, UDAD Genel Başkanı Asuman Özer, UDAD Van Şube Başkanı Esin Akarsu Orunç ve beraberindeki heyet, ağır engelli bireylerin yapabildiği tek spor olan paralimpik boccia tanıtım etkinliği hakkında bilgi verdi.

UDAD Spor Kulübü Sorumlusu Genel Başkan Yardımcısı Boccia Milli Takım Antrenörü Nihat Yılmaz, paralimpik boccia sporunun Doğu Anadolu'da ilk defa yapıldığı, 2016 paralimpik olimpiyatlarına hazırlık yapıldığını, Van'ın pilot il olarak seçildiği ve bu sporun ağır engellilerin fiziksel gelişimi ve rehabilitasyonuna faydasının olduğu ifade etti.

Taşyapan, engellilere yönelik bu etkinliklerinden dolayı heyete teşekkür etti. 

Son Güncelleme: 06.04.2015 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.