27 Mayıs 2017 Cumartesi 16:01
Ülke geneli 'Türkiye Trafik Güvenliği Uygulaması' başlatıldı

Elazığ'da emniyet ve jandarmanın birlikte gerçekleştirdiği uygulamada, araçlar ve sürücüler kontrol edildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yaz mevsimi ile birlikte turizm ve tatil sezonunun başlaması, tarımsal faaliyetlerin, festival ve diğer kültürel etkinliklerin artması gibi faktörler nedeniyle karayolları üzerinde artış gösteren yoğunluk neticesinde trafik güvenliğinin sağlanması ve trafik kazalarının önlenebilmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı koordinesinde ülke genelinde eş zamanlı olarak "Türkiye Trafik Güvenliği Uygulaması" başlatıldı.

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri ve jandarma trafik timlerince müşterek uygulama yapıldı.

Farklı saat dilimlerinde üç aşamalı olarak gerçekleştirilen uygulamada, 22 noktada 43 ekipten oluşan toplam 90 personelin katılımı ile 789 araç kontrol edildi.

Uygulamada, çeşitli konulardan 126 araca 33 bin 906 lira trafik idari para cezası karar tutanağı düzenlendi ve 5 araç da trafikten men edildi.

Son Güncelleme: 27.05.2017 16:03
Anahtar Kelimeler:
Elazığ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.