05 Nisan 2016 Salı 16:53
Umre Ödüllü Siyer Sınavı Yapıldı

 Tuşba Belediyesi ile Sancaktepe İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (SİMMDER) işbirliğiyle düzenlenen "Umre Ödüllü Siyer Yarışması" sınavı yapıldı.

Tuşba Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğünün katlarıyla gerçekleştirilen sınavda başarılı öğrencilere umre seyahatinin yanı sıra çeşitli ödüllerin verileceği bildirildi.

Sınavın yapıldığı okullardan Vali Haydar Bey Anadolu Lisesini ziyaret eden Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, sınava giren öğrencilere başarı diledi.

Hz. Muhammed'in hayatıyla ilgili 3 ay önce 8 bin kitap dağıttıklarını ve bugün bu kitaplarla ilgili sınavın gerçekleştirildiğini anımsatan Özgökçe, "Sınava yaklaşık 6 bin öğrenci katıldı. Tuşba ilçemizdeki bütün okullarımızda bu sınav yapıldı. 21 Nisan'da Dursun Ali Erzincanlı'nın katılacağı bir törenle dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirilecek. Yarışmada dereceye giren ilk beş öğrenciye umre seyahati, altıncı ve onuncu olan öğrencilerimize dizüstü bilgisayar, on birinci ve otuzuncu olanlara İstanbul gezisi, diğer öğrencilere de çeşitli armağanlar vereceğiz." diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani de amaçlarının öğrencilere Hz. Muhammed'i tanıtmak olduğunu vurguladı.

Son Güncelleme: 05.04.2016 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.