12 Nisan 2016 Salı 13:23
'Üniversite Ailelerle Buluşuyor' Projesi

Tuşba Belediyesi, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ), Tuşba Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yürüttüğü "Üniversite Ailelerle Buluşuyor" projesi kapsamında düzenlenen konferansların ikincisi yapıldı.

Tuşba Belediye Başkanı Özgökçe, Koç İlk ve Ortaokulu'nda düzenlenen konferansın açılışında insanlara hizmetler noktasında ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Özgökçe, çocukların olumsuz şartlar altında her türlü şiddete maruz kaldığını belirterek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkındaki sözlerinden dolayı özür dilemesi gerektiğini vurguladı.

Konuşmaların ardından YYÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necdet Taşkın "Olumsuz Bir Dünyada Olumlu Çocuklar Yetiştirmek" konulu sunum yaptı.

Konferansa Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Tuşba İlçe Emniyet Müdürü Selahattin Gülseren ile davetliler katıldı.

Son Güncelleme: 12.04.2016 14:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.