10 Aralık 2016 Cumartesi 15:27
Üniversiteler Arası Hentbol 2. Lig Grup Birinciliği Müsabakaları

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından Malatya'da düzenlenen Üniversiteler Arası Hentbol 2. Lig Grup Birinciliği müsabakaları sona erdi.

İnönü, Adıyaman, Gaziantep, Yüzüncü Yıl, Siirt, Mersin, Dicle ve Batman üniversite takımlarının katıldığı müsabakalarda, bayanlarda 6 takım 84 sporcu, erkeklerde ise 5 takım 70 sporcu bir üst lige çıkmak için mücadele etti.

Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Spor Salonu'nda bugün oynanan final müsabakalarında bayanlarda Siirt Üniversitesi birinci, Dicle Üniversitesi ikinci ve Gaziantep Üniversitesi üçüncü oldu.

Erkeklerde, Siirt Üniversitesi birinci, Gaziantep Üniversitesi ikinci, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi üçüncü oldu.

Bayanlarda Siirt Üniversitesi ile Dicle Üniversitesi, Erkeklerde Siirt Üniversitesi, Üniversiteler Arası Hentbol 1. Liginde mücadele edecekler.

Müsabakalar sonunda yapılan törende, dereceye giren takımlara kupalarını Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Ömer Çelik, İnönü Üniversitesi Sağlık ve Spor Müdürü Salih Coşar verdi.

Son Güncelleme: 10.12.2016 15:27
Anahtar Kelimeler:
MalatyaHentbol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.