07 Nisan 2015 Salı 20:08
Vali Altıparmak, futbolcularla bir araya geldi

ERZURUM  - Vali Ahmet Altıparmak, Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un yönetici ve futbolcuları ile bir araya geldi.

Bir lokantada düzenlenen moral yemeğinde sporcularla bir süre sohbet eden Altıparmak, sahada takım ruhuyla oynamanın başarıyı getireceğine inandığını belirtti.

Bir futbolcu için Erzurum gibi büyük bir şehrin takımında, bütün bir şehri arkasına alarak oynamanın şans olduğunu vurgulayan Vali Altıparmak, şunları kaydetti:

"Yarın belki de hiçbir takıma nasip olmayan, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen taraftarımız, size yine aynı desteği verecektir. Bilginiz, yeteneğiniz ve aklınızı kullanarak birbirinizin yeteneğine yetenek katarak takım ruhuyla oynarsanız ben inanıyorum ki başarıyı yakalamanızda hiçbir şey engel olamaz."

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile yapılacak maç için taraftara çağrıda bulunan Altıparmak, son haftalarda Erzurumspor'un elde ettiği başarılı sonuçlarla şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediğine dikkati çekti.

Son Güncelleme: 07.04.2015 20:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.