13 Temmuz 2016 Çarşamba 14:03
Vali Azizoğlu, Halk Gününde Vatandaşları Dinledi

Erzurum Valiliğince düzenlenen halk gününde Vali Seyfettin Azizoğlu, vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi.

Valilik salonunda gerçekleştirilen toplantıya Azizoğlu, çevre ilçe ve mahalleden gelen vatandaşlar ile muhtarlar katıldı.

Halk gününe gelen vatandaşlardan Atilla Kars (55), yaşlı olması nedeniyle çalışamadığını, maddi durumunun olmadığını bu nedenle yaklaşık 1 yıldır doğalgaz faturası ödeyemediğini ve icralık olduğunu söyledi.

Bunun üzerine Azizoğlu, Kars'ın borcunun ödenmesi için talimat verdi.

Gazetecilere açıklamada bulunan 58 yaşındaki Atilla Kars, "Allah razı olsun valimiz halk günü düzenledi çok teşekkür ederiz. Borcumu da ödeyecekler. Allah devlete zeval vermesin. Halk gününün olması çok güzel bir olay. Çok mutlu olduk. Allah hükumetten, devletten ve milletten razı olsun." dedi.

Vatandaşlar toplantıda Azizoğlu'na, yaşadıkları şahsi sorunları, hazırladıkları projeleri için destek beklediklerini ve iş ihtiyaçları gibi konularını görüştü.

Toplantıya katılan Ebubekir Taşbaşı'da Azizoğlu ile yaptığı görüşmede, hazırladığı 33 projesi için destek istedi.

Toplantıya katılan Recai Erdoğan'da Azizoğlu'na, Erzurum'da "Karadayı" isimli bir firmadan ev aldıklarını, firmanın iflas etmesi sonucu yaklaşık bin 700 kişinin kendisi gibi mağduriyet yaşadığını anlattı.

Azizoğlu da yaşanan mağduriyetin giderilmesi için büyükşehir belediyesiyle görüşmeler yaptığını, sorunun çözülmesi için çalışma başlattığını belirterek, "Bu konunun çözüme kavuşması için gerekli mercilerle görüşme yapıyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. Hiç kimse mağdur edilmeyecek. Olayı bir de sizden dinlemem daha iyi oldu." dedi.

Halk gününe Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, vali yardımcıları, İŞKUR Müdürü Ahmet Ötüken, SYDV İl Müdürü Zekeriye Deniz, İl Basın ve Halkla ilişkiler Müdürü Ziyaattin Uçan, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Güven Yavuz ile vatandaşlar katıldı.

 

Son Güncelleme: 13.07.2016 18:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.