12 Temmuz 2016 Salı 09:43
Vali Azizoğlu'ndan 2. Organize Sanayiye Ziyaret

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, 2. Organize Sanayi Bölgesindeki alt yapı çalışmalarını denetledi.

2. Organize Sanayi Müdürü Fırat Karakaya ve inşaat firması yetkilerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Azizoğlu, organize sanayideki birinci etap altyapı çalışmalarının bu yılın ekim ayında tamamlanmasının planlandığını belirtti.

Çalışmaların planlanan takvime uygun olarak aksamadan devam ettirilmesi için her türlü desteğin verileceğini belirten Azizoğlu, şunları kaydetti:

"Bu konuda yüklenici firmanın da gayret göstereceğine inanıyorum. Tamamı 38 sanayi parselinden oluşan alanda, eğitim tesisi, sağlık koruma bandı, yönetim alanı, sağlık tesisi, sosyal tesis alanı, hizmet ve destek alanı, dini tesis, park, arıtma tesisi, teknik altyapı alanı ve otopark gibi alanlar da yer alıyor. 23 Haziran'da elektrik altyapı ihalesi yapılan organize sanayide yükleniciye yer teslimi yapılmasının ardından iş, 30 Haziran 2017'den önce bitirilmesi hedefleniyor."

 

Son Güncelleme: 12.07.2016 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.