21 Mart 2015 Cumartesi 12:33
Vali Canbolat, sağlık çalışanlarıyla yemekte buluştu

HAKKARİ (AA) - Vali Yakup Canbolat, Tıp Bayramı dolayısıyla düzenlenen yemekte, doktor ve sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

Hakkari Devlet Hastanesi'nce kentte bir restoranda düzenlenen yemekte konuşan Vali Canbolat, Tıp Bayramı vesilesiyle, sağlık çalışanlarıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Canbolat, "Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Türk ve Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Sönmez başkanlığında güzel bir sağlık ekibiniz var. Vatandaşımıza doğru sağlık hizmetinin götürülmesi noktasında sizleri başarılı gördüğümü ve başarınızı gözlemlediğimizi ifade etmek isterim. İnşallah Hakkari'de daha sağlıklı ve güzel günlere hep birlikte ulaşırız" dedi.

Yemeğe, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Otal, Vali Yardımcıları Cumhur Duran, Mehmet Emin Taşçı ve Hüseyin Sayın, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Türk, İl Sağlık Müdürü Dr. Harun Aşan, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Sönmez ile sağlık kuruluşlarında görevli doktor ve personeller katıldı.

 

 

vali-canbolat,-saglik-calisanlariyla-yemekte-bulustu.jpgvali-canbolat,-saglik-calisanlariyla-yemekte-bulustu-001.jpgvali-canbolat,-saglik-calisanlariyla-yemekte-bulustu-002.jpg

Son Güncelleme: 21.03.2015 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.