09 Mart 2015 Pazartesi 09:40
Vali Köşger, Bingöl'deki görevine başladı

BİNGÖL (AA) - Bingöl Valisi olarak atanan Yavuz Selim Köşger, yeni görevine başladı.

Son Valiler Kararnamesiyle Sinop Valiliği’nden Bingöl Valiliği’ne atanan Köşger, Valilik önünde, Vali vekili Mehmet Alper Çığ, vali yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Selahattin Mersin, İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk tarafından karşılandı. Köşger, kendisini karşılamaya gelen ana okulu öğrencileri tarafından verilen çiçeği kabul etti.

Makamında gazetecilere açıklamalarda bulunan Köşger, Bingöl'de kendisinden önce görev yapan bütün valilere teşekkür ettiğini belirterek, "Buraya emek veren, emeği geçen tüm siyasilere, bu şehrin eşrafına, bu şehre hizmet eden tüm memur arkadaşlarıma, her kademedeki güvenliği sağlayan mesai arkadaşlarıma ve bu memlekete her türlü hizmeti üretenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Bingöl'ün Türkiye'nin güzide, değerli ve güzel bir yurt köşesi olduğunu ifade eden Köşger, şöyle konuştu:

"Her bir santimetre karesinin ve her bir ferdinin hiçbirini ihmal etmeksizin özenle, ihtimamla ele alacağız ve insanımızın daha huzurlu, mutlu, esenlik ve güvenlik içinde yaşaması için gereken tüm çalışmaları mesai arkadaşlarımla birlikte yürüteceğiz. Tüm Bingöl halkına, hemşehrilerime selamlarımı iletiyorum. Onların her bir talebi bizim için azizdir, değerlidir. Onların hizmetindeyiz. Onlara hizmet etmek için devletimiz bizi burada görevlendirdi ve biz de hizmet yapmak için elimizden gelen en iyisini yapmaya gayret sarf edeceğiz."






Son Güncelleme: 09.03.2015 09:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.