14 Mart 2015 Cumartesi 12:49
Vali Öztürk, Adilcevaz'da incelemelerde bulundu

BİTLİS (AA) - Vali Orhan Öztürk, Adilcevaz'da düzenlenen toplantıda, ilçenin problemlerini çözmek için gereken desteğin verileceğini bildirdi.

Hayatını kaybeden Gökhan Sevinmiş'in taziyesi için ilçeye gelen Val Öztürk, Kaymakam Özer Özbek ve Belediye Başkanı Necati Gürsoy tarafından karşılandı.

Öztürk ve beraberindeki heyet, ilk olarak Sevinmiş'in taziyesine katılarak aileye baş sağlığı diledi.

Ardından belediye garajında incelemede bulunan Öztürk, burada Başkan Gürsoy'un bir yıl içerisinde yaptığı hizmetler hakkında bilgi aldı.

Öztürk, garaj ziyaretinin ardından Belediye Proje Koordinasyon ve Ulaştırma Merkezi'ndeki toplantıda, Kaymakam Özbek ve Başkan Gürsoy tarafından ilçe merkezi ve köylerin ihtiyaçlarıyla ilgili bilgilendirildi.

Toplantıda konuşan Vali Öztürk, "Adilcevaz, gerçekten çok güzel bir ilçe. Küçük dokunuşlarla daha cazip hale gelecektir. Yapılacak projelere her zaman olduğun gibi destek vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Öztürk, toplantı sonrası Merkez Cami altında yapılması düşünülen hamam ve sauna bölümünü inceledi ve destek vereceğini dile getirdi.




Son Güncelleme: 14.03.2015 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.