29 Haziran 2017 Perşembe 17:40
Vali Taşyapan'dan Veda Ziyareti

 Son Valiler Kararnamesiyle merkeze atanan Vali İbrahim Taşyapan, Ticaret ve Sanayi Odasına veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Taşyapan, Van'ın çok özel ve güzel bir şehir olduğunu ve her zaman iyi yönetilmeyi hak ettiğini söyledi.

Görevde bulunduğu sürede kente bir şeyler katmaya çalıştığını belirten Taşyapan, "Herkesi önemseyen, halkın taleplerini önceleyen bir yönetim anlayışı benimsedik. Bu süre içinde bizlere her zaman olumlu katkı sunan, yaptıkları çalışmalarla kentte farkındalık yaratan Van Ticaret ve Sanayi Odasından hep destek gördüm. Bu kentin ekonomi aktörlerinin çatısı olan Van Ticaret ve Sanayi Odası bu misyonunu her zaman layıkıyla yerine getirmiştir." diye konuştu.

Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ise Vali Taşyapan'ın kentten ayrılışına üzüldüğünü dile getirdi.

Valilik makamının çok önemli olduğunu aktaran Takva, "Valilik makamını önemsiyoruz. Derleyici ve toparlayıcı bir rolü var. Valimiz ile Organize Sanayi Bölgesi ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı yönetimlerinde birlikte çalıştık. Bizlere ve ilimize çok katkıları oldu." dedi.

Son Güncelleme: 29.06.2017 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.