03 Temmuz 2015 Cuma 18:34
Vali Taşyapan'ın kurum ziyaretleri

VAN  - Vali İbrahim Taşyapan, Gürpınar ilçesini ziyaret etti.

Taşyapan, ilk olarak TEOG'ta Van genelinde büyük başarıyı gösteren ilçedeki, TEOG ile ilgili bütün çalışmaların yönetildiği TEOG Birim Merkezinde incelemede bulundu. 

Burada öğrencilerce saz eşliğinde verilen konseri dinleyen Taşyapan, Etüt Merkezindeki çalışmaların meyvelerinin alınmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gürpınar'ın su kaynak merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Taşyapan, Van Et Çok Programlı Anadolu Lisesini de ziyaret etti.

Başarının tesadüfi olmadığını belirten Vali Taşyapan, idarecilerin birlik ve beraberlik içinde yaptığı çalışmanın önemine dikkat çekti.

Programa, Vali Yardımcısı Vefa Kaya,  İlçe Kaymakamı Metin Yılmaz,  İl Müftüsü Nimetullah Arvas, İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırakin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Keskin, TEOG Bilim Merkezi Koordinatörü Murat Akbulut, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.   

Vali Taşyapan'ın kurum ziyaretleri

Vali Taşyapan'ın kurum ziyaretleri

Vali Taşyapan'ın kurum ziyaretleri

Vali Taşyapan'ın kurum ziyaretleri

Son Güncelleme: 03.07.2015 18:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.