29 Haziran 2017 Perşembe 17:46
Vali Toprak'ın Veda Programı

 Merkez Valiliğine atanan Malatya Valisi Mustafa Toprak, kurum ve kuruluş temsilcileriyle vedalaştı.

Vali Toprak, makamında kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle vedalaştı.

Gazetecilere açıklama yapan Toprak, Malatyalıların gönlünde yer edinebilmenin kendisi için en büyük onur olduğunu söyledi.

Toprak, ilde görev yaptığı süre içerisinde belediyelerle kamu kurum ve kuruluşlarıyla uyum içinde çalıştıklarını kaydetti.

Çorum, Diyarbakır, İzmir ve Malatya'da valilik yaptığı dönemde millete en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştığını aktaran Vali Toprak, şöyle konuştu:

"Devletimizin valisi, milletimizin hizmetkarı olmaya çalıştık. Her noktaya gitmeye, her bir vatandaşımıza dokunmaya çalıştık. Kişilerle devletimiz kaim değildir, devletimiz bekasıyla kaimdir. Biz bir kişiydik, devlet büyüklerimiz sağ olsunlar bize görev tevdi ettiler. Biz de bu görevleri, onurumuzla heyecanımızla devletimizden aldığımız terbiyeyle bunu vatandaşlarımıza hizmet olarak yansıtmaya çalıştık."

İlde bir yıl 13 gün görev yaptığını, 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle gündemin çok yoğun geçtiğini vurgulayan Toprak, "Yaşanan bir yıl hissedilen 10-15 yıl vatandaşlarımızla, çalışanlarımızla, görev yapan arkadaşlarımızla birlikte bunu yaşadık. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, bakanlarımıza ve bize görev tevdi eden büyüklerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Vedalaşma programına, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, vali yardımcıları, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Son Güncelleme: 29.06.2017 17:46
Anahtar Kelimeler:
MalatyaMustafa Toprak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.