21 Temmuz 2017 Cuma 13:17
Vali Ustaoğlu, Tatvan İlçesini Ziyaret Etti

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Tatvan ilçesinde kurumları ve esnafı ziyaret etti.

Vali Ustaoğlu, Tatvan Kaymakamlığı, Tatvan Belediyesi, Jandarma Bölük Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ve Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, ilçede yürütülen çalışma ve projeler hakkında Vali Ustaoğlu'na bilgi verdi.

Ustaoğlu, yaptığı konuşmada, Bitlis'in evliyalar şehri olduğunu belirtti.

Bitlis'e atandığı günden bu yana mahalle mahalle gezdiğini ifade eden Ustaoğlu, şöyle konuştu:

"Hani 'bastığın yerleri toprak diyerek geçme, tanı' diyor ya milli şairimiz. Buranın her bir karış toprağı çok değerli. Her yerde sahabe ve evliyaların mezarı var. Tabi ki başta Bediüzzaman Hazretleri olmak üzere. Bitlis, İslam'ın ışıklarının buradan başlayarak Anadolu'ya ve balkanlara kadar yayılmasında en önemli merkezlerden birisidir. Bitlis, camileriyle, medreseleriyle, güzel ve tarihi mekanlarıyla kişilikli ve kimlikli bir şehirdir."

Ardından esnaf ziyaretine devam eden Vali Ustaoğlu, taksi durağında bekleyen sürücülerle bir süre sohbet etti.

Son Güncelleme: 21.07.2017 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.