18 Temmuz 2017 Salı 16:26
Vali Ustaoğlu'dan Hastalara Ziyaret

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Tatvan Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Vali Ustaoğlu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, artık ilçe dışından da vatandaşların tedavi amacıyla Tatvan'a geldiğini söyledi.

Bunun ilçe adına çok önemli olduğuna işaret eden Ustaoğlu, "Bölgemiz olumsuz bir takım terör olaylarıyla anılan bir bölge değil, sağlık sektörüyle, turizm sektörüyle, kültürel mirasıyla ve inanç turizmiyle anılan bir bölgedir. Özlediğimiz ve arzuladığımız budur. Bunlarla anılacak ve inşallah çok daha güzel olacak." diye konuştu.

Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Yaşar Akay ise, özellikle obezite cerrahisinde büyük illerle yarışır seviyede olduklarını dile getirdi.

Geçen hafta bu konuda Ankara, İstanbul, Manisa ve Bodrum’dan Tatvan'a gelen hastalar olduğunu ifade eden Akay, şöyle konuştu:

"Hastanemiz sağlık alanında büyük bir ilerleme gösterdi. Aynı zamanda ilimizin büyük bir tanıtımı oldu. Dışarıdaki insanlar burayı terör bölgesi olarak anıyor ve korkarak geliyordu. Ama inşallah artık öyle olmayacak. Türkiye’nin her yerinden hastalar artık buraya gelecek. Bu, ekonomik olarak Tatvan'ın kalkınmasına katkı sağlayacak."

 

Son Güncelleme: 18.07.2017 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.