03 Temmuz 2017 Pazartesi 17:38
Vali Yardımcısı Kaya, Engelli Çocukları Sevindirdi

Tunceli Vali Yardımcısı Selami Kaya, Umudumuz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Selami Kaya ve eşi Merve Kaya, Tunceli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Eylem Mut ile Umudumuz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında kurum müdürü Nejla Ergün'den bilgiler aldı.

Öğrencilerle tek tek ilgilenen Kaya, öğrencilere SYDV tarafından uygulanan proje kapsamında, özel bir giyim mağazasının gönderilen hediyeleri verdi.

Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Valilik olarak engelli vatandaşlarımızın sorunlarını her zaman önemsedik ve çözüm üretmek için çalıştık. Bugün de her birinin masumluğu ve içtenliği gözlerinden okunan engelli öğrencilerimizi ziyaret ederek onlarla vakit geçirdik. Öğrencilerimizin eğitim gördüğü merkezimiz ve çalışmaları hakkında bilgi aldık. Güzel bir ziyaret oldu. Herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Ziyarette Ergün, engelli öğrencilerce yapılan kabartma tabloyu Vali Yardımcısı Kaya ve eşine takdim etti.

Son Güncelleme: 03.07.2017 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.