12 Mart 2016 Cumartesi 11:13
Vali Yavuz, Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

Vali Seddar Yavuz, katıldıkları yarışmalarda ili ve ülkeyi başarıyla temsil eden, Muş Spor Lisesi öğrencilerini ödüllendirildi.

Valilik Toplantı Salonunda, sporcu ve eğitmenleriyle bir araya gelen Vali Yavuz, gençleri başarılarından dolayı tebrik etti.

Yavuz, "Türkiye şampiyonası ve uluslararası yarışmalarda al yıldızlı al bayrağımızı temsil etmeniz, 79 milyonu temsil etmeniz, bizim için ayrıca bir sevinç ve gurur kaynağı olmuştur. Çünkü bunlar herkese nasip olmayacak özelliklerdir. Hepinizin alınlarından öpüyor, tebrik ediyor, kutluyorum. Valilik olarak da her daim sizlerin yanında olduğumuzu, sizleri desteklediğimizi bilmenizi isterim" diye konuştu.

Sporun aslında kolay gibi görünen ama zor bir uğraş olduğunu, disiplinli çalışmayı gerektirdiğini, yenilmeyi, hazmetmeyi öğreten, dolayısıyla kişileri olgunlaştıran bir uğraş olduğunu belirten Yavuz, sporun aslında ahlaken de insanları geliştirdiğini ifade etti.

Yavuz, "Bütün gençlerimizin, çocuklarımızın, yetişkinlerimizin bir spor dalı ile ilgilenmelerini canı gönülden arzu ediyorum. Özellikle Spor Lisemizin genç sporcuların yeteneklerini geliştirmesi bakımından önemli. Spor Lisesinde görev yapan her branşta emek sarf eden hocalarımıza da içtenlikle teşekkür ediyorum" dedi.

Yavuz'un açıklamasının ardından sporculara ödülleri verildi.

Son Güncelleme: 12.03.2016 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.