15 Haziran 2017 Perşembe 18:00
Van Büyükşehir Belediyesinden Sosyal Yardım Toplantısı

Van Büyükşehir Belediyesinden Sosyal Yardım Toplantısı

Van Büyükşehir Belediyesi, kentte yapılan sosyal yardımlarla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi binasında gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında konuşan Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, kentte yer alan muhtaç ailelere ulaştıklarını söyledi.

Sosyal hizmetler noktasında önemli destek ve yardımları vatandaşlara ulaştırdıklarını dile getiren Yalçın, şöyle konuştu:

"Belediyeye kayıtlı bulunan 2 bin 500 aileye iaşe paketi hazırlandı. Bunların 2 bini ilçelerde yer alan ailelere ulaştırıldı. Aynı zamanda belediyemize şahsi müracaatta bulunanlara yardımlarımız yapıldı. 180 aileye nakdi yardımda bulunduk. 12 ay boyunca çalışan mobil aş evimiz bütün ilçelerde iftar programları düzenleniyor. İlçelerde günlük olarak 500 ile 2 bin kişilik iftar yemeği veriliyor. Kent merkezi iftar yemeklerini ise ilçe belediyelerinin düzenlemiş olduğu programlara bıraktık. Bir yıl boyunca sosyal yardım yapacağımız ailelerin demografik yapısını ve muhtaçlık durumunu ilçe belediyeleri ve kaymakamlıkları aracılığıyla taramaya başladık."

Son Güncelleme: 15.06.2017 18:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.