17 Kasım 2015 Salı 19:04
Van Erciş'te deneme sınavı yapıldı

 

Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce ilçedeki ilk ve ortaokullara yönelik yapılan sınavla, öğrencilerin eğitim kalitesini yükseltmek ve kazanımlarını değerlendirmek amaçlandı.

18 bin 149 öğrencinin katıldığı sınavda,Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşekde sınıfları gezerek sınavın gidişatını denetledi.

Şimşek, ilk ve ortaöğretimdeki öğrencilerin öğrenme ve gelişimlerindeki değişime ilişkin durum tespiti çalışmalarının yapılması, eksik kazanımların giderilmesi ile ilçedeki eğitim kalitesinin yükseleceğini belirtti.

Şimşek, "İlçedeki eğitim kalitesini artırmak, öğrencilerin sınav heyecanı yaşamasını sağlamak amacıyla deneme sınavı yaptık. Destek veren tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Sınava girecek öğrencilerimize de başarı diliyorum" dedi. 

Son Güncelleme: 17.11.2015 19:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.