11 Mayıs 2015 Pazartesi 20:00
'Van Gölü Kirlenmesin' kampanyası dahilinde Erciş sahilinde temizlik

VAN  Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Van Meslek Yüksekokulu tarafından başlatılan "Van Gölü Kirlenmesin" kampanyası çerçevesinde Erciş sahilinde temizlik çalışması yapıldı.

İki gün sürecek temizlik kampanyası, Van, Erciş, Adilcevaz, Ahlat, Tatvan ve Gevaş sahillerinde yürütülecek.

Erciş sahilinde başlatılan temizlik kampanyasında, Erciş Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile Erciş MYO öğrencileri, ilçe sahilindeki çöpleri topladı.

Van MYO Öğretim Üyesi Erdoğan Özel, yaptığı açıklamada, Van Gölü sahili çevresindeki kirliliğe dikkat çekmek amacıyla etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Van Gölü havzasının Bitlis ve Van için önemli olduğunu ifade eden Özel, "Kirlilik, ekonomiye ve turizme büyük maliyetler doğurur. Van Gölü kirliliğine dikkat çekmek için öğrencilerimizle böyle bir etkinlik yaptık. Bizlere bu fırsatı veren YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal'a, Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar'a, öğretim görevlilerine ve öğrencilere teşekkür ediyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 06.09.2016 19:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.