23 Haziran 2017 Cuma 22:00
Van Gölü Sahillerinde Bulunan Pilaja Yoğun İlgi

Ramazan ayının sona ermesine bir gün kala Adilcevaz ilçesinin Van Gölü Sahillerinde bulunan plajlarda yoğun mesai başladı.

İlçede aile plajı yetkilisi Hayati Bozkır, özellikle temizlik çalışmalarına hız kazandırdıklarını belirtti.

Bozkır, Hedefimiz "Temiz Çevre, Temiz Kumsallar" sloganıyla çıktığımız yolda huzurlu ve kaliteli plajın adresi olmak. Yenileme ve temizlik çalışmalarımızı bitirdik. 50 dönüm üzerine kurulu tesisimizde bay, bayan ve aile yerlerimiz mevcuttur." dedi.

Adilcevaz Belediyesi de sınırlarındaki plajlarda temizlik ve düzenleme çalışması başlattı.

- Günkırı Belediyesinin yol çalışmaları

Günkırı Belediyesi, ramazanla yapımına başladığı Refahiye mahallesi yol çalışmasını bitirdi.

Daha önce stabilize durumunda olan ve yazın tozdan, kışın da çamurdan geçilmeyen mahalle yoluna belediye ekiplerince kilitli parke taşı döşedi.

Gece sürdürülen yol çalışmalarını yerinden denetleyen ve gece gündüz demeden çalışmaları sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Refahiye Mahallesi yol çalışmasının bitmesi hem kendilerini hem de mahalle sakinlerini memnun ettiğini belirtti.

Başkan Çetinsoy, "Mahalle sakinlerinin yıllardır bu yol sorunuyla boğuştuklarını ve bu konuda büyük sıkıntılar çektiklerini iyi biliyorum. Çok şükür bu yolumuzu bitirerek, vatandaşlarımızı bu sıkıntıdan kurtardık. Çalışmalarımız sadece bu mahallemiz ile sınırlı kalmayacak. Hedefimiz, Hürriyet, Cami, Şenyurt ve Cumhuriyet mahallelerinin yollarına da 50 bin metre kare kilitli parke taşı döşetmek." diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 23.06.2017 22:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.