01 Nisan 2016 Cuma 18:33
Van Rektör Battal Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nin (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, üniversitenin başarılı sporcularını ödüllendirdi.

Üniversite Sporları Federasyonu'nun Muğla Marmaris'te düzenlediği Kickboks Türkiye Şampiyonası'nda 67 kiloda Türkiye şampiyonu olan YYÜ öğrencilerinden Bulut Haykır, 60 kiloda Türkiye üçüncüsü olan Remzi Uyar ve 54 kiloda Türkiye üçüncüsü olan M. Emin Erbaş, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Battal'ı makamında ziyaret etti.

Battal, başarılı sporcuları kutlayarak, onlardan dünya şampiyonluğu da beklediğini belirtti.

Sporcuları birer cumhuriyet altını ile ödülendiren Battal, "Biz öğrencilerimizin Türkiye 1'inciliği de dahil elde ettikleri başarı nedeniyle üniversite olarak çok mutluyuz. YYÜ yönetimi olarak sporcularımıza her anlamda destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz" dedi.

Ziyarete, YYÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Demirel, Genel Sekreter Doç. Dr. Yusuf Uzun, SKSD Daire Başkanı Kemal Demir, SKSD Şube Müdürü Devlet Yiğit ve sporcuların antrenörü Suat Kurnaz da hazır bulundu.

Son Güncelleme: 01.04.2016 19:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.