30 Mart 2016 Çarşamba 17:33
Van Tuşba Belediyesinde Değerlendirme Toplantısı

Tuşba Belediyesinin, iki yılda gerçekleştirdiği hizmetler değerlendirme toplantısında ele alındı.

Belediyede düzenlenen toplantıda, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, 2 yılda yaptıkları çalışmaları açıkladı.

Belediyenin ilk kurulduğundan sıkıntılar yaşandığını ifade eden Özgökçe, proje ve faaliyetleriyle Tuşba'yı ve Van'ı hak ettiği yere getireceklerini belirtti.

Özgökçe, "Göreve geldiğimiz ilk gün, şeffaf belediyecilik anlayışıyla çalışacağımızı söylemiştir. Seçimlerle geçen 2 yılımız oldu. Bu 2 yıl içerisinde Tuşba gibi şehir merkezi olmayan bir ilçede tüm çalışanlarımızla bir bataklıktan, çamurdan ve çöpten çok güzel bir şehir oluşturmak için yola çıktık" diye konuştu.

Belediyelerinin Büyükşehir Yasasından sonra kurulduğunu anımsatan Özgökçe, şöyle konuştu:

"Geldiğimizde oturacak bir yerimiz dahi yoktu. Şu an ki belediyemizin bulunduğu yer de bizim yerimiz değil. Biz bu yerde bulunan konteynerler de çok iyi işler yaptık. Bu çalışmalar ve hizmetlerin yanı sıra ayrıca Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve kabinemizin bakanlarını belediyemizde ağırladık. Projelerimizin ve acil ihtiyaç olan hizmetleri kendilerine sunduk. Destek sözleri de aldık. Bizler projelerimiz ve faaliyetlerimiz ile Tuşba'yı ve Van'ı hak ettiği yere getireceğiz."

Ardından belediyenin iki yıllık çalışmasının sunumu yapıldı.

Toplantıya çok sayıda kurum amiri, belediye meclis üyesi ve mahalle muhtarı katıldı.

Son Güncelleme: 30.03.2016 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.