24 Aralık 2015 Perşembe 17:44
Van-Urmiye uçak seferleri ertelendi

Van ile İran'ın Urmiye kenti arasında yapılması planlanan uçak seferinin, perşembe gününe ertelendiği bildirildi. 

Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, yaptığı açıklamada, İran'daki bürokratik işlemlerin yetiştirilememesi nedeniyle seferlerin iki gün sonra yapılacağını söyledi. 

Türkiye ile İran arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi açısından uçak seferlerinin önemli olduğunu belirten Takva, "Sabah misafirlerimizi karşılamak istedik. Ancak İran'daki bazı bürokratik işlemlerin tamamlanamaması nedeniyle seferlerin 24 Aralık 2015'e ertelendiğini öğrendik. İnşallah Perşembe günü İran'dan gelen misafirlerimizi burada karşılayacağız" dedi.

İran'dan gelen uçağın saat 09.40'ta Van'da olacağını 15.00'de de İran'a hareket edeceğini ifade eden Takva, işlemlerin perşembe gününe yetiştirilmesini beklediklerini aktardı.

Oda olarak uzun süredir uçak seferlerinin başlatılması için çaba gösterdiklerini anlatan Takva, "Perşembe günü ilki yapılacak Van-Urmiye uçak seferleri karşılıklı olarak bir ay devam edecek. Vatandaşların ilgi göstermesi durumunda bu seferler sürekli olacak. Vatandaşlarımızın bu seferlere ilgi göstereceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 24.12.2015 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.