03 Nisan 2015 Cuma 09:33
Van Valisi Taşyapan'dan Saray'a ziyaret

VAN  - Vali İbrahim Taşyapan, Saray ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu.

İl Jandarma Komutanı Pilot Kurmay Albay İrfan Kızılaslan ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan ile Saray ilçesine gelen Taşyapan, Kaymakam Atif Çiçekli ve kurum amirleri tarafından karşılandı.

Buradan Kapıköy Sınır Kapısına geçen Taşyapan, Mülki İdare Binası Toplantı Salonunda, Gümrük Bölge Müdürü Sabri Özen, Saray Kapıköy Kara Hudut Kapısı Müdürü Cemalettin Demirdeler ve diğer görevlilerle bir araya gelerek, Kapıköy Sınır Kapısı çalışmaları ve gümrük binası inşaatı hakkında bilgi aldı.

Toplantıdan sonra beraberindeki heyet ile Gümrük binası inşaatını gezerek incelemelerde bulunan Taşyapan, Kapıköy Serbest Ticaret Merkezine geçerek buradaki vatandaşlarla bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Daha sonra Saray Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Adalet Sarayını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Taşyapan, Saray Kaymakamlığı Sosyal Yaşam Merkezine gitti.

Burada dikiş nakış kursundaki kadınlarla sohbet eden Taşyapan, el emeği ürünleri inceledi.

Son Güncelleme: 03.04.2015 09:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.