16 Ağustos 2016 Salı 13:18
Van'da Gözaltına alınan 4 Şüpheli  Tutuklandı

 Van Merkezli 6 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Van Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alınan 13 şüpheliden 10'u emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 4'ü "terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanırken 6'sı da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer şüphelilerin emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Tutuklanan şüpheliler arasında FETÖ'nün "Milli Eğitim İmamı" olduğu ileri sürülen bir öğretmenin de bulunduğu öğrenildi.

Bu arada, darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında, FETÖ'nün "Van Emniyet İmamı" olduğu iddia edilen kişinin gözaltına alındığı kaydedildi.

Son Güncelleme: 16.08.2016 13:20
Anahtar Kelimeler:
FETÖVanSoruşturma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.