26 Şubat 2016 Cuma 16:08
Van'da, Hazır Beton Sektörü Temsilcileri Bir Araya Geldi

 Van'da faaliyet gösteren Hazır Beton Sektör temsilcileri, Van TSO Başkanı Necdet Takva'yı ziyaret ederek sezon öncesinde yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi.

Kentte yaşanan ekonomik daralmanın inşaat sektöründe daha derinden hissedildiğini belirten sektör temsilcileri, en az 30 personel istihdam eden firmaların yaşanan gelişmelerden olumsuz etkilendiğine dikkati çekti.

Van TSO Başkanı Necdet Takva da, kente genel olarak bütün sektörlerde ekonomik daralma yaşandığını bildirerek, "Yönetim olarak ayda bir kez birçok sektörle değerlendirme toplantıları yapıyoruz. Genel olarak kent ekonomisindeki daralma bütün sektörlere sirayet etmiş bulunmaktadır. Oda yönetimi olarak sektör temsilcilerinin aldığı her karara destek verdiğimizi belirtmek istiyorum. Önemli olan üyelerimizin daha rahat ve ekonomik açıdan gelir getirecek çalışmalar içinde olmasıdır" diye konuştu.

Son Güncelleme: 27.02.2016 18:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.