13 Nisan 2015 Pazartesi 20:11
Van'da kaçak akaryakıt ve sigara operasyonları

VAN  - Van'da iki operasyonda 2 ton 800 litre kaçak akaryakıt ile 136 bin 900 paket sigara ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi, suç ve suç unsurlarının elde edilerek şüphelilerin yakalanması amacıyla çalışma yapıldığı belirtildi.

Çalışmalarda, 2 ton 800 litre kaçak akaryakıt ile 136 bin 900 paket sigara ele geçirildiği belirtilen açıklamada, şöyle denildi:

" İpekyolu ilçesi Kurubaş mevkisinde 4 araç durumundan şüphelenilerek durdurulmuş, yapılan aramada 2 ton 800 litre gümrük kaçağı akaryakıt ele geçirilmiştir. Olayla ilgili 4 şüpheli ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılmıştır. Diğer bir operasyonda ise durumundan şüphelenilerek durdurulan araçta yapılan aramada 136 bin 900 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiş, 4 şüpheli hakkında yasal işlem uygulanmıştır."

Son Güncelleme: 13.04.2015 20:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.