21 Haziran 2017 Çarşamba 15:12
Van'da Kadir Gecesi

Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, Kadir Gecesi nedeniyle mesaj yayımladı.

Öztürk, mesajında, Kadir gecesinin ülkemizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğine katkı sağlayacağına inandığını vurguladı.

Kadir Gecesinin kulun Allah'a en yakın olduğu gecelerin en önemlisi olduğunu aktaran Öztürk, şunları kaydetti:

"Mübarek ramazan ayının son günlerini idrak etmekteyiz. Çarşambayı, Perşembe’ye bağlayan gece ise bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini idrak edeceğiz. Kur'an-ı Kerim'de 'bin aydan daha hayırlı' olduğu bildirilen Kadir Gecesi'ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecede cennet vatanımız uğruna can veren bütün şehitlerimizi rahmetle, hürmetle minnetle anıyorum. Mekanları cennet, ruhları şad olsun. Tüm Başkaleli hemşehrilerimin ve İslam aleminin kadir gecesini tebrik ediyor, yüce Mevla’dan ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini yürekten temenni eder, esenlikler dilerim."

 

Son Güncelleme: 21.06.2017 15:12
Anahtar Kelimeler:
VanKadir GecesiBaşkale
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.