12 Nisan 2016 Salı 12:43
Van'da Kitap Fuarı Hazırlıkları

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından 22-30 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek 2. Van Kitap Fuarı için hazırlıklar sürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığınca yapılan açıklamada, 2. Van Kitap Fuarı için iki ay önce başlatılan hazırlıkların bitme aşamasına geldiği ifade edildi.

Fuar programının önümüzdeki günlerde açıklanacağının belirtildiği açıklamada şöyle denildi:

"Fuar boyunca her gün söyleşi, panel ve dinletiler yapılacak. 100'e yakın kitapevi, 60 tanınmış edebiyatçının da katılacağı fuar boyunca, 30 panel, söyleşi ve şiir dinletileri düzenlenecek. Van Ticaret ve Sanayi Odası bahçesinde yapılacak olan fuarın açılışı 22 Nisan cuma günü yapılacak. Fuar boyunca, yazarlar imza günleri ile kitapseverlerle buluşacak. 4 bin 700 metrekare alanda yapılacak olan fuar, kent merkezinde bulunması nedeniyle herkesin kolay bir şekilde ulaşabileceği bir alan konumunda."

Son Güncelleme: 12.04.2016 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.