29 Mart 2016 Salı 17:23
Van'da Muhtarlarla İstişare Toplantısı

Çatak ilçesinde Van Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cevat Yaviç, muhtarlarla istişare toplantısı yaptı.

İlçedeki bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Yaviç, Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı'nın görevlerini ve işleyişini anlatarak, gerek ilçe gerekse Van Büyükşehir Belediyesi olarak bu halka hizmet etmeye mecbur olduklarını söyledi.

Yaviç, "Halkımız için gerekli hizmetleri tüm imkanlarımızı kullanarak yapmak boynumuzun borcudur" dedi.

Muhtarlar da istişare toplantısının çok iyi geçtiğini ifade ederek, bu tür toplantıların devam etmesinin ilçeye önemli katkı sağlayacağını belirtti.

Muhtarların ihtiyaç formlarını doldurmasının ardından toplantı sona erdi.

Toplantıya Çatak Belediye Başkanı Celalettin Bartu, Van Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Hüsamettin Öztürk, Gürpınar Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Hakim Koç ve muhtarlar katıldı.

Son Güncelleme: 29.03.2016 18:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.