18 Eylül 2015 Cuma 09:56
Van'da orta okullara yapılan saldırı

Van Valiliğinden, İpekyolu ilçesine bağlı Bostaniçi Mahallesi'ndeki Vali Ali Cevdetbey İlkokulu'na yapılan saldırıda, ilk belirlemelere göre 200 bin lira civarında maddi hasar tespit edildiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Bostaniçi Mahallesi'nde bulunan okula, çarşamba gecesi saat 22.30 sularında terör örgütü üyelerinin, molotofkokteylleriyle saldırdığı hatırlatıldı. 

Okulun dışında bulunan güvenlik kameralarının etkisiz hale getirildiği vurgulanan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Saldırıda okulun tüm camları kırılmış ve birinci kat tamamen kullanılamaz hale gelmiştir. Ayrıca birinci kattaki idari kısım ile sınıflarımız ağır hasar almış, internet, elektrik ve telefon tesisatı ve donanımı tamamen kullanılamaz hale gelmiş olup okulda yapılan ilk belirlemelere göre 200 bin lira civarında maddi hasar meydana gelmiştir."

Son Güncelleme: 18.09.2015 09:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.