15 Ocak 2016 Cuma 19:20
Van'da pard Iı Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Van İl Koordinatörlüğü, Çatak'ta düzenlediği toplantıda vatandaşları "IPARD II" kapsamındaki projeler hakkında bilgilendirildi.

Atatürk Ortaokulu Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıda, girişimciler, büyükbaş ve küçükbaş yetiştiriciliği, besicilik, kırsal, turizm, arıcılık, el sanatları ve su ürünleri gibi konularda verilen desteklerle ilgili bilgilendirildi.

Toplantıda konuşan İlçe Kaymakamı Hacı Asım Akgül, devletin 10 yıldır yatırımcılara ciddi derecede destek verdiğini belirtti.

TKDK'nın çiftçinin, üreticinin, yanında olmaya devam ettiğini kaydeden Akgül, şöyle konuştu:

"Çatak hayvancılık memleketi. Özellikle arıcılık ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın çok güzel projeler hazırlanacağına inanıyorum. Organik bal Çatak için çok önemli. Şimdi üreticilik yapan arıcılarımızın balları markalaşıyor. Değerli girişimcilerimizden bu potansiyeli de iyi bir şekilde değerlendirmelerini diliyorum. İlçe Kaymakamlığı olarak her türlü fikrin, düşüncenin yanındayız."

Toplantıya, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Raci Selçuk ve vatandaşlar katıldı.

 

Van'da pard Iı Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Van'da pard Iı Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Van'da pard Iı Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Son Güncelleme: 15.01.2016 19:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.